Onze missie

Wij zullen altijd trachten uw rendement te verhogen. Dat doen we aan de hand van professionele analyses van elk aandeel in onze portefeuille. De aandelen worden onderworpen aan strenge screeningen en elk advies wordt volledig onafhankelijk gevormd. Dat doen we met de uiterste zorg, om uw rendement te beschermen.

Oprichting

Beursadviesopmaat.be werd op poten gezet door Gertjan Menten, een ambitieuze beursliefhebber met meer dan 8 jaar hands-on ervaring. Zijn diepgewortelde interesse in de beurs startte op zijn 15de, toen hij het ware potentieel van de markten leerde kennen.

Gertjan studeerde af als Master of Business Economics (MBE) aan de KU Leuven en richtte hij in 2014 Econible op, een Engelstalige website die de link was om moeilijkere economische onderwerpen toegankelijker te maken voor het grote publiek. Op haar hoogtepunt behaalde Econible gemiddeld 8000 à 9000 bezoekers per maand. Daarnaast stelde zijn ondertussen verworven inzicht in beurs hem in staat zijn eigen succesvol trading-systeem te construeren, mede dankzij zijn uitgebreide ervaring met het statistisch analyseren van beurspatronen. Het systeem behaalde de afgelopen 5 jaar een return van 92%.