Beursadviezen komen vaak in magazines met veel moeilijke cijfers en te veel informatie. Analisten stoppen vaak hun twijfels weg achter een overaanbod van adviezen. Bij beursadvies op maat doen we dat niet. Wij bieden een beknopte, maar degelijke selectie van topaandelen aan. U hoeft die aandelen niet samen te kopen: u heeft de optie om te kiezen voor een beursadvies op maat. Dat betekent dat u een beleggingsadvies krijgt voor een aandeel naar uw keuze. Zo krijgt u professioneel beleggingsadvies zonder dat u nog te veel betaalt!

 
Beursadvies Op Maat
€ 14,99
Bedrijf naar keuze
Historische prestatie-analyse
Bespreking van de kerncijfers
Professionele waardering met waarderingsmotivatie
Analyse van de bedrijfsactiviteiten
Koersdoel op lange termijn
Risicograadwaardering

De inhoud van een beursadvies

Een beursadvies op maat wordt altijd samengesteld met de grootste zorg en professionaliteit. Wij maken gebruik van fundamentele analyse om het bedrijf volledig te doorgronden. Dit houdt onder andere een volledige studie van de bedrijfsactiviteiten en meest recente jaarrekening in. Ook de risicograad wordt beoordeeld op basis van volatiliteitsparameters. Zo kunnen we een goede afweging maken van de risico van het aandeel, ten opzichte van de eventuele potentiële opbrengst. Daarnaast maken we ook gebruik technische analyse als ondersteuning van de fundamentele analyse. Zo komen we tot een sluitende en correctere beoordeling van het aandeel. Meer weten over onze methode? Klik hier om al onze gebruikte technieken te leren kennen.

De gemiddelde levertermijn van een advies bedraagt ongeveer 1  tot 2 werkdagen voor een volledige bedrijfsfiche. Deze levertermijn is in de meeste gevallen zeer stipt, maar kan verschillen naargelang de drukte op het moment van bestellen. Het advies wordt bezorgd via e-mail in PDF-formaat. Hieronder kan u een voorbeeld bekijken van een bedrijfsfiche voor het aandeel van het bedrijf Agfa Gevaert. De exacte inhoud van de bedrijfsfiche kan eventueel verschillen van het uiteindelijke product, maar komt sterk overeen met het voorbeeld hieronder weergegeven.

U kan op de afbeeldingen klikken om ze te vergroten.