1 maand voor maar €1

Als premium lid krijg je:

  • Toegang tot ALLE adviezen
  • Toegang tot wekelijkse kooptips, premium artikelen, sectorrapporten en onze eigen portefeuille
  • Gratis e-boek: “10 ondergewaardeerde beleggingstips”
  • Antwoord op al uw beleggingsvragen
  • Weet altijd welke aandelen u wanneer moet kopen

 

1 maand als premium lid

€1,00

betaalmogelijkheden beursadvies
Je betaalt veilig met Bancontact, online bankieren of kredietkaart.

Na afloop van de eerste maand loopt je lidmaatschap– behoudens opzegging – verder aan de actuele abonnementsprijs (€22/maand).


Twijfel niet langer

Geniet ook van de nieuwe manier van beleggen! Geen tussenkomst van banken of andere afhankelijke adviseurs. U krijgt volledig professioneel beursadvies naar internationale maatstaven. Met het premium lidmaatschap voor maar 1 euro geniet u van alle voordelen die onze leden hebben, en dat een maand lang aan maar 1 euro.

Beleg nu in uw toekomst. Ons gemiddelde jaarlijkse rendement van 21% kan u daar alvast mee helpen. Neem de touwtjes in eigen handen en geniet van alle voordelen die wij onze premium leden aanbieden. Dit is onder andere toegang tot onze portefeuille van aandelen, wekelijkse kooptips, een aanbod van meer dan 60 aandelen en nog veel meer!

Gemakkelijk opzeggen

Is het premium lidmaatschap toch niet voor u? Jammer! Dan kan u gewoon opzeggen. U kan dit doen door minstens 2 weken op voorhand een e-mail te sturen naar info@beursadviesopmaat.be met daarin de vermelding dat u het premium lidmaatschap graag zou willen opzeggen. Voor het opzeggen worden geen kosten aangerekend, en is dus volledig gratis.

Meer informatie nodig?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan voor u klaar op het e-mailadres “info@beursadviesopmaat.be” en trachten u zo snel mogelijk verder te helpen met uw vragen of opmerkingen. U kan ook gebruik maken van het contactformulier om ons te bereiken.